Wulpse influencer vliegt dan toch niet in ‘t gevang voor deze zieke stunt (video)

Maar ze krijgt wel een boete en een werkstraf.

Er zijn heel wat jonge, sexy meiden die een stevige cent willen (bij)verdienen als influencer. Daardoor wordt het moeilijk om op te vallen tussen die wulpse menigte.

De twintigjarige, Canadese Marcella Zoia, die dacht de ideale manier gevonden te hebben om meer likes te scoren. Ze gooide een stoel van haar terras op de vijfenveertigste verdieping, waar zich een drukke weg bevindt.

Helaas voor haar kreeg ze geen duimpjes op voor die daad. Wel heel wat verwijten in de stijl van ‘levensgevaarlijke zottin’. Het filmpje ging zo hard, dat er een correctionele rechtszaak van kwam. De aanklacht? ‘Het in levensgevaar brengen van derden’. De openbare aanklager vorderde zes maanden celstraf.

De rondborstige jongedame had schrik dat ze daadwerkelijk in ‘t gevang zou vliegen, maar zo ver kwam het uiteindelijk niet. Ze krijgt – omgerekend – een boete van ongeveer 900 euro, een werkstraf van 150 uren en twee jaar voorwaardelijk.

De niet zo slimme daad van haar:

Nog enkele foto’s van Marcella Zoia:

1

Image 1 of 5

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More