Wulpse ex van Justin Bieber dropt expliciete video bij genoeg volgers

Houdt ze haar woord?

Wat een deugnietje, die Sahara Ray. Zoals haar voornaam al doet vermoeden, is de 27-jarige bombshell snikheet – maar in tegenstelling tot haar naam niet echt kurkdroog. Hoewel, niet droog? Haar humor nochtans wel, want toen bekend werd gemaakt dat Gigi Hadid, het ex-vriendinnetje van één van haar vele ex-vriendjes (Cody Simpson nvdr) een Victoria’s Secret Angel werd, kon ze het niet laten zichzelf naakt te fotograferen en met enkel twee vleugeltjes op de rug en haar inmiddels ex-vriendje te bestoken met lekker uitdagende foto’s. 

En ze houdt het niet alleen bij uitdagende foto’s, nu ook video’s. Zo beloofde het Australische bikinimodel met eigen bikinilijn dat ze een explicite natuurdocumentaire waarin ze de horizontale tango danst vrij te geven bij meer dan 10.000 subscribers op haar OnlyFans-account.

Of ze woord heeft gehouden? Wijzelf zijn niet geabonneerd op haar OnlyFans-account, maar als we stiekem even snollen op de expliciete sites van het betere trek-, duw- en heupwerk, lijkt ze haar belofte te zijn nagekomen.

1

Image 1 of 20

Foto’s: Instagram

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More