Work-out met scherpe bijl loopt vreselijk uit de hand (video)

De zomer is er en je wil natuurlijk liefst in het openbaar verschijnen met een paar kilootjes minder. Wat doe je dan?

Een normaal denkend mens zou spontaan gaan joggen, roeien of zwemmen. Gezonde, recreatieve sporten. In Mother Russia heb je echter totaal andere activiteiten om van dat buikvet af te geraken. Als het geen competitie billenkoek geven is, dan is het wel een training met middeleeuwse wapens.

Omdat de Rus Andrey Kynyazev de laatste tijd moeilijkheden had om tegen zijn eigen jongeheer do svidanya te zeggen vanwege een pens die zijn zicht blokkeerde, besliste hij om dagelijks te trainen met MMA-vechter Maxim ‘Mad Max’ Novoselov en zodoende wat gewicht te verliezen. Niet door samen wat touwtje te springen, maar door elkaar te bekampen met bijl en hamer. 

Helaas voor Kynyazev doet Novoselov zijn bijnaam alle eer aan, en hakt hij doorheen het schild alsof het van papier was. Jammer genoeg voor Kynyazev, wordt ook zijn arm geraakt. Telt een liter bloed minder ook als afvallen?

Eenderhoe, business as usual in Rusland en…Kynyazev? Die heeft er twee hechtingen, een litteken en een virale video aan overgehouden.  

De onderdanen van Putin stellen wederom niet teleur.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More