Wordt welgevormde Camille de nieuwe WAG der Vlaamse WAG’s?

Zou best maar eens kunnen…

WAG’s, je hebt ze in alle vormen, kleuren en geuren, maar als je een gemene deler moet nemen kom je vaak uit op een bloedmooie blondine met een weelderige haardos en vormen waar elke man minstens even het hoofd voor omdraait. Of zijn we Luna Stevens en de eerste in de rij ooit, Vanessa Hoefkens al vergeten? 

Wie uit diezelfde goede genen bestaat is de knappe Camille Schuermans. Ze is het liefje van doelman Jens Teunckens, een belofte-internationaal die het explosieve Deurne-Noord (Antwerp) verliet om zijn voetbalgeluk te zoeken in het zonovergoten Cyprus.  

Een kolfje naar de hand van Camille. De uit het gezegende jaar 2001 knappe blondine loopt dan ook het liefst rond in bikini. Voor haar weelderige haardos gebruikt ze voornamelijk een dry shampoo en om in vorm te blijven eet ze gezond en beweegt ze veel.

Wat we nog weten? Ze kijkt naar ‘Familie’ en niet naar ‘Thuis’ én ze is de BFF van Amy Sonck, de bekendste en knapste voetbaldochter van ons land. Bij deze is, net als de bal, de cirkel rond. 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More