Wordt de ‘pandemie’ zo kunstmatig in stand gehouden?

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Nee, we hebben het hier niet over een of andere complottheorie. Wel over een advies van de WHO dat compleet in de wind wordt geslagen, en waardoor de pandemie – plandemie volgens sommigen – op artificiële wijze in stand gehouden wordt.

Hij zit in onze kennissenkring – en hij heet niet Joël, wel Werner. Werner is al anderhalf jaar bang. Bang om corona te krijgen, hij is dan ook een zogenaamde ‘risicopatiënt’. Werner komt al anderhalf jaar zijn kot niet uit, als het niet echt moet. En àls hij moet buitenkomen, dan houdt hij nog liever vijftien meter afstand van anderen dan anderhalve meter. In de praktijk lukt dat niet altijd, maar toch, hij probeert dat.

Aangezien Werner een risicopatiënt is, werd hij al twee keer geprikt. Desondanks kreeg hij onlangs, wegens omstandigheden, een PCR-test door zijn neus geramd. Bleek hij toch wel positief zeker!

Lap, een kwartier later is het al zo ver. Pijn op de borst, geen adem meer kunnen krijgen, verstand op een andere planeet. Vrouwlief vreest het ergste – die corona ook! – en bestelt een ambulance. ‘s Anderendaags mag Werner alweer naar huis. Die plotse corona-aanval? Bleek een ernstige paniekexplosie geweest te zijn, met hyperventilatie en zo. Als Werner geen gedwongen PCR-test in zijn neusgat had gekregen, had hij niet eens geweten dat hij ‘corona heeft’. Toch was-ie die dag één van de vijftien ‘corona-ziekenhuisopnames’ in ons land.

Hoe kan zoiets gebeuren? Simpel: mensen massaal ‘ziek’ verklaren blijkt kinderlijk eenvoudig.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More