Wordt bommetje Lie Meurs dé sensatie van Temptation Island Vips?

Is zij het bommetje dat een bommetje legt onder alle relaties?

Wie heeft er ook genoten van een eerste dubbelaflevering Temptation Island Vips? In tegenstelling tot de vorige reeks die we op ons scherm te zien kregen, waar het spannendste een in zijn eigen lullende dude stoelen in het zwembad kieperde, is het nu wel prijs vanaf het eerste moment. De koppels waren nog geen seconde uit elkaar getrokken of de tranen volgde elkaar in sneltempo op. Drama vanaf de eerste minuut… als dat geen vuurwerk gaat geven! Letterlijk en figuurlijk dan, want vuurwerk afsteken betekent letterlijk: de andere kant van het eiland laten weten dat er een misstap is begaan.

Grote schuldige in heel het verhaal is de knappe Lie Meurs, die we ook nog kennen uit Ex On The Beach. Zij is de grootste nachtmerrie van Pommeline en Fabrizio. Voor onze knappe blondine uit schrik, en voor onze ingekleurde Italiaan als stoere dekhengst? Wordt ongetwijfeld vervolgd.  

En terecht? Oordeel gerust zelf, maar wij kunnen lieve Pommeline wel snappen waarom ze met klamme handjes het avontuur tegemoet gaat.

1

Image 1 of 17


Credits: Instagram 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More