Woedende Hoeyberghs doet radiopresentatoren met mond vol tanden staan (video)

We draaien even de klok bijna 14 jaar terug.

Heel Vlaanderen reageert geschokt toen opeens een zekere chirurg met de naam Jeff Hoeyberghs voor verbaal vuurwerk zorgde tijdens een aflevering van ‘Recht van Antwoord’. Goedele Liekens en parlementsleden Kathleen Van Brempt en Magda De Meyer stonden aan de grond genageld toen Jeff schreeuwde dat ze ‘godverdomme voor een ander hol moesten keffen’.

Nu zoveel jaren later staat onze Jeff weer in het oog van de storm. “Vrouwen willen wel de privileges van de mannelijke bescherming en geld. Maar ze willen wel niet meer hun benen opendoen. Je kan een vrouw niet als gelijke behandelen zonder haar slaaf te worden”, is alvast één van de vele vrouwonvriendelijke uitspraken die de studenten van de vereniging KVHV vorige week kregen te horen.

Joe FM-presentatoren Sven Ornelis en Anke Buckinx slaagden er deze ochtend in om Jeff zelf aan de lijn te krijgen en zijn kant van het verhaal te vertellen. Alhoewel, vertellen is nog een understatement, daar het een echte tirade werd.  Volgens Hoeyberghs is hij het slachtoffer geworden van linkse extremistische trollen en zijn de gelekte beelden uit hun context getrokken om zijn imago te beschadigen.

Het zeven minuten durende interview gaat gepaard met de typische Hoeyberghsiaanse beschuldigingen en escaleert in die mate dat ook Sven en Anke zijn toorn moeten ondergaan.

Zo erg zelfs, dat Joe vlak na het interview overspoeld werd met berichten van geschokte luisteraars.

Geen wonder dat de zender vlak er na koos om Meisjes Aan De Macht van Yasmine te draaien om de boel wat te sussen.

Nooit een saai moment met de Jeff. Luister je even mee? 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More