Woedende acteur verdedigt dochter na straatintimidatie van bekende YouTuber (video)

Vader tot dochter: ‘Jongens zijn net als kogels. Zolang je ze hoort fluiten is er nog geen kwaad geschied.’ 

Maar de laatste jaren is het niet alleen bij fluiten gebleven en heeft het vernederende fenomeen catcalling oftewel straatintimidatie flink zijn intrede gemaakt in onze grootsteden. Vreemde types die jongedames lastigvallen. Het begint steevast met de openingszin “Hey meisje…” maar wordt al snel gevold door beledigingen met een seksuele lading zodra het slachtoffer niet ingaat op de zogezegde avances.

Ook de dochter van de Amerikaanse acteur en stand-up komiek Skyler Stone kreeg er dit jaar mee te maken, toen de bekende YouTuber King Aladdin haar aansprak op een denigrerende manier tijdens één van zijn streams.

“Come here, come here. Where you going? Come here little Blondie. Little Taylor Swift-looking a** b****.”, aldus de sukkel van dienst. Maar deze Aladdin kreeg meer dan hij wenste en opeens verscheen vader Stone voor zijn neus met de opmerking dat zijn dochter nog maar 15 jaar is. 

Op de vraag waarom ze nog steeds zo laat op is, reageerde Stone dat ze net een dochter-vader moment achter de rug hadden. Hierna verandert meteen de toon van de idiote streamer van arrogant naar nederig. De 40-jarige vader werd op Twitter alom geprezen voor zijn heldhaftig optreden

En die mislukte Aladdin from den Aldi…?

Die had netjes een excuusvideo in elkaar gestoken. Wellicht uit vrees zijn YouTube-kanaal te verliezen, maar hij is niettemin netjes op zijn plaats gezet.

In naam van alle bezorgde vaders: jij bent een held, mister Stone!

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More