Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

Winstgevend coronajaar voor makers van Dagelijkse Kost

Thierry Debels - 14-07-2021

Hotel Hungaria is een Vlaamse televisieproductiemaatschappij, gevestigd in de oude maalderij Hungaria aan de Vaartkom van Leuven.

Het bedrijf werd door Bart Verbeelen en Nico Van de Velde opgericht in 2009. Het productiehuis zette zich op de kaart met een aantal lifestyleprogramma's waarvoor het ook erkenning kreeg. Het bekendste programma van de producent is het kookprogramma Dagelijkse Kost, gepresenteerd door Jeroen Meus en elke weekdag op Eén.

In 2020 heeft het productiehuis zowat 200.000 euro winst gemaakt. Dat is slechts iets minder dan in 2019. 

In de toelichting: “In de loop van de maand maart 2020 heeft het COVID-19 (Corona) virus zich ook in België verspreid. Zodoende de gezondheidsrisico's in het land te beperken zijn er bepaalde lock-down maatregelen genomen door de overheid. Deze maatregelen hebben zeker ook negatieve gevolgen gehad voor Hotel Hungaria BV.” Anders gesteld: boekjaar 2020 had nog beter kunnen zijn. 

In de onderneming zit wel nog een groot overgedragen verlies dat interessante mogelijkheden biedt inzake beperking van de belasting op de winst.

 

Jeroen meus Hotel hungaria Dagelijkse kost

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken