AFGELOPEN! Tomorrowland Cocotte by Staub

Nog op zoek naar een geschenkidee? Of geef je deze prachtige cocotte liever aan jezelf cadeau? Doe dan vast en zeker mee aan onze wedstrijd, waarin we 5 Tomorrowland-cocottes van Staub en 10 receptenboekjes weggeven.

Als het woord ‘festivalkost’ ooit van z’n pejoratieve bijklank verlost geraakt, zal dat wellicht te danken zijn aan Tomorrowland. Al jaren zorgen de organisatoren ervoor dat de festivalgangers lekker kunnen eten op het grootste festival ter wereld, met naast tientallen stalletjes met kwalitatieve streetfood, ook enkele gastronomische restaurants.

Speciaal daarvoor ontwikkelde Staub een reeks gietijzeren cocottes en serveerschalen, met een uniek design. Zo stelt de structuur op het deksel een wereldkaart voor (verwijzend naar het ‘Tastes of the World’-thema) en werd het handvat van dat deksel ontworpen door een beeldhouwer.

Een prachtig souvenir en tegelijk een geweldige tool om in de keuken mee aan de slag te gaan, want de kwaliteit van de gietijzeren cocottes van Staub valt niet te betwisten.

Met de feestdagen voor de deur, schenkt P Magazine er 5 van weg, plus nog eens 10 receptenboekjes van Staub rond het Tomorrowlandthema. Het volstaat om een wedstrijd- en een schiftingsvraag te beantwoorden en zo deel te nemen aan onze wedstrijd voor zondag 23 december 23u59. Moeilijk is die wedstrijdvraag zeker niet; één muisklik hier volstaat om het antwoord te kennen.

Niet gewonnen? Jammer, ontdek hier waar de pan bij jou in de buurt te koop is.

WEDSTRIJDVRAAG: De Tomorrowland-cocotte by Staub bestaat in twee diameters. Welke zijn die?

SCHIFTINGSVRAAG: Hoeveel juiste vragen zullen ons bereikt hebben op zondag 23 december, om 23u59?

Stuur je antwoord vóór zondag 23 december om 23u59 naar raf@mediageuzen.be en vermeld duidelijk Tomorrowland-cocotte by Staub in de subject line. Slechts één inzending per deelnemer, de eerste telt. Bij het insturen van je antwoord voor deze wedstrijd geef je P-magazine en Demeyere de toestemming om je op de hoogte te houden van al onze acties en promoties via onze nieuwsbrief en mailings. Veel succes!

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More