Win één van de vijf exemplaren van God of War (PlayStation 4)

En hack and slash erop los.

De allernieuwste God of War is eigenlijk al uit sinds april van dit jaar, maar het spel krijgt zo’n goede recensies (gemiddeld 9/10) dat we toch nog vijf PS4-exemplaren weggeven. God of War is het achtste spel in de God of War-serie. Je speelt zoals gewoonlijk met de halfgod Kratos. Alleen: niet meer in Griekenland.

Kratos is naar het mythische Noorwegen getrokken om het daar samen met zijn zoontje op te nemen tegen duizend en één monsters, draken en goden. Dat zijn we sinds de eerste God of War in 2005 al wel gewend van hem, maar in deze editie gaat er opvallend veel aandacht naar de menselijke kant van de verschillende hoofdrolspelers.

Kratos woont bijvoorbeeld teruggetrokken in een houten huis in het bos, dus moet hij zijn zoontje en zichzelf van voedsel voorzien door te gaan jagen. En ook het afscheid van zijn vrouw was een emotionele binnenkomer. Die rollercoaster van emoties in combinatie met het dertig uur durende prachtig bedacht verhaal en de verbluffende omgeving kronen deze game tot één van de beste games van 2018.

Geen zin om 50 euro neer te tellen voor deze game? Neem dan deel aan onze wedstrijd hieronder. Wij geven immers vijf exemplaren weg. Succes!

 

UPDATE: DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN.

DE WINNAARS ZIJN:
Wiebe Decoster
Nathalie Steenkiste
Josfien Plessers
Stefaan Sarens
Jutta Couvreur

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More