Win één van de vijf 3D blu-rays van de film Tomb Raider!

Een film over de meest sexy babe uit de gamegeschiedenis.

Waar is de tijd dat we met z’n allen Tomb Raider speelden op onze eerste computer. Een topgame, was het. Niet alleen omdat de graphics voor die tijd heel straf waren, maar ook omdat een gepixeleerde Lara Croft in hotpants onze fantasie de vrije loop liet.

In 2001 bracht Angelina Jolie haar al eens tot leven, en dit jaar deed Alicia Vikander (Oscar-winnares voor haar bijrol in The Danish Girl) dat nog eens over. In Tomb Raider gaat de eigenzinnige en vrijgevochten Lara op zoek naar haar vader Richard Croft, die op mysterieuze wijze verdwenen is.

Koppig als ze is, gelooft ze er geen bal van dat haar vader de pijp uit is gegaan, en als ze op een aanwijzing van hem stuit, trekt ze haar avontuurlijkste schoenen – helaas niet haar hotpants – aan en trotseert ze de grootste gevaren om een echte tomb raider te worden.

Ook zin om deze film gratis mee te pikken vanuit je luie zetel? Neem dan deel aan onze wedstrijd en maak kans op één van de 5 3D blu-rays.

 

UPDATE: DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN.

DE WINNAARS ZIJN:
Sofie De Muynck
Kevin Maertens
Patrick Rotthier 
Steve Puype
Ilse Aubroeck

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More