Wildplassende Bachelorette Gaby houdt van p0rno

Wat een deugnietje…

Gaby Blaaser, één van Nederlands bekendste influencers, is op zoek naar een vent. De 33-jarige deugniet is vanaf 20 mei in ‘De Bachelorette’ te zien, een nieuwe reeks op Videoland, oftewel een betalend mediakanaal bij onze Noorderburen. Waarmee kan je de reeks kan vergelijken? Met achttien dolle honden die lopen achter een loopse teef. 

Of ze seks miste? Ook alleen redt ze zich wel, aldus de knappe blondine. Zo komt ze er zonder enige vorm van schroom voor uit dat ze in haar ‘bachelorette’-periode ook wel haar gading vond in de betere natuurfilms. “Het is zo bekrompen om te denken dat vrouwen niet naar p0rno kunnen kijken. Als het echt nog zo is dat mensen dat raar vinden, moet dat veranderen. Ik vind het heel normaal”, laat de sexy blondine nog weten. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Of het er altijd zo glamoureus aan toeging in Zuid-Afrika, waar de reeks geschoten werd? Neen!  “We waren De Bachelorette aan het opnemen in een heel mooie, dure wijk en ik moest zó nodig plassen. Maar ja, voor vrouwen is wildplassen een dingetje. Voor mannen is dat zo makkelijk.”, aldus de knappe Nederlandse. 

Of ze uiteindelijk de liefde heeft gevonden weten we niet. Hier houdt ze de (schaam)lippen nog even op elkaar. Hiervoor zullen we de reeks, gepresenteerd door Rick Brandsteder, ook gekend van Temptation Island, moeten afwachten.

Oh ja, een idee waarom honderden mannen zich hebben aangemeld bij deze ‘Bachelorette”? Kijk en oordeel zelf! 

1

Image 1 of 15

Credits: Instagram

 

 

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More