Wij hengelen naar de ravissante billen van Sabrina O’Neal

Een figuur om van te duizelen…

‘Franky Kieke, Sabrina Apejoeng’… het moet gezegd zijn, als we aan een Sabrina denken, denken we aan een lege doos in de vorm van een personage uit de Familie Backeljau, een reeks waarmee wij, geboren begin jaren tachtig, opgegroeid zijn.  Zij die dit niet kennen, moeten het zeker eens door YouTube halen. Het is dan ook voor de eerste keer in onze P-carrière dat we het aandurven een Sabrina in de kijker te zetten.  

Sabrina O’Neal, een bikinimodel dat we gespot hebben op Coachella, is geen bleuke. Zo werd ze al gevraagd voor een shoot bij Sports Illustrated. Haar perfect bikinilijntje is er dan ook eentje om van te watertanden. Ok, boven de navel is alles klein en fijn maar dat compenseert ze door haar andere troeven op tafel, of beter op foto, te gooien.  Pittige details … de enige (andere) jongen die ze kust is haar Franse bulldog en ze houdt niet van verlegen jongens. 

Soit, als je die sappige, strakke, onweerstaanbare billetjes ziet, weet je waarom wij vanaf vandaag nooit nog aan Sabrina ‘Apejoeng’ Backeljau zullen denken als de naam Sabrina valt. Kijk maar mee! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More