Wie wint de Oscar voor verwende blaaskaak?

De sterren willen niet in quarantaine.

In Hollywood staan de sterren niet aan de nachtelijke hemel, maar lopen ze op het voetpad. Het volkje heeft nogal eens de neiging om naast hun Louboutins te lopen. Zij beschouwen zichzelf nu eenmaal als speciaal en meer dan tikkeltje meer dan de andere bewoners van de planeet.

De Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie achter de Oscars, heeft alle genomineerden vorige week laten weten dat zij hun Oscar alleen in ontvangst kunnen nemen op een van de twee locaties in L.A. waar de ceremonie dit jaar plaatsvindt: de gebruikelijke locatie Dolby Theatre en treinstation Union Station. Beter gezegd, de organisatie heeft gekozen om het prijzengala volgende maand niet via een videoverbinding uit te reiken. Doch, het zorgt voor onverwachte problemen.

De VS – zoals elke supernatie – ziet de problemen altijd van buiten de grenzen opdagen en daarom worden mensen die vanuit het buitenland komen verplicht tien dagen in quarantaine te gaan. Tijd is geld en en sterren vertegenwoordigen véél geld. Veertien dagen weggeplukt worden van een productie waar ze aan werken, is geen optie. De sterren weigeren. 

En er is nog meer gesakker. De PR-teams van de sterren zijn boos dat ze hun klanten niet zoals gebruikelijk mogen begeleiden naar de locatie van de Oscars. Daar is namelijk alleen plek voor de presentatoren en genomineerden, alhoewel die laatsten wel ieder één gast mee mogen nemen. En dan zijn er nog de landen voor wie er nog een reisverbod naar de VS heerst. Krijg dan al eens een prijs!

Wat erg allemaal!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More