Wie wil er een triootje met Temptation-Laura en Roger? (foto’s)

Ken je het saaiste koppel ooit nog uit Temptation Island? Wel, die zijn dus niet zo saai meer. En Laura heeft een heerlijke derrière, kijk maar.

Laura en Roger: ‘t was nogal een koppel in Temptation Island. Roger ging telkens de temptation te dichtbij kwam maar slapen, en Laura deed niks dan chips knauwen en geeuwen – want van al dat chips knauwen werd ze zo moe.

Aan wat voor chilipeper ze nu geknabbeld heeft is niet bekend, maar de saaie meid van weleer werd een bommetje. Haar blonde manen maakten plaats voor donkere lokken, en haar ietwat ‘seutige’ outfits bracht ze blijkbaar naar de Kringloopwinkel.

Daarenboven is het niet enkel haar looks die een beetje ‘spiced up’ zijn. Ze staat tegenwoordig ook open voor een triootje, zo liet ze op Instagram weten: “Om eerlijk te zijn wou ik dit al jaren met een vrouw erbij, maar mijn vriend wou dit toen nog niet. Ondertussen zijn we al een hele poos samen, dan sta je daar anders in. Zodoende staat hij er nu wel voor open, zo is dat bij ons gegaan. Misschien moet je eerst een sterke vertrouwensband hebben met elkaar vooraleer je die stap kunt zetten.”

1

Image 1 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More