Wie van de 3 is schuldige in deze bijna-crash? (video)

A, B of C?

Op de Duitse snelweg zijn er stukken waar je zo snel mag als je wil, en daar maakt de man in onderstaand filmpje dapper gebruik van.

Met zijn BMW M4 rijdt hij een kleine 280 km/u, wanneer er plots iemand uitwijkt van het uiterst rechtse rijvak, naar het uiterst linkse rijvak om een middenvaksrijder in te halen.

Gelukkig heeft zo’n M4 uitstekende remmen én een wegligging als was het een tarantula met secondelijm aan de poten, of het had daar op de Autobahn een patat van jewelste geweest.

Het filmpje is al enkele maanden rond maar gaat plots de wereld rond als een malle, en internetrechters aller landen veroordelen de schuldige van de bijna-crash. Alleen: diezelfde internetrechters zijn het niet eens over wie nu de grootste wegpiraat is. Is het de meneer in de M4, die zijn rechtervoet wat meer in bedwang moest houden? De middenvaksrijder voor het nodeloos in het midden blijven rijden? Of de Mazda-rijder die eerst in zijn spiegel had moeten kijken alvorens helemaal naar links uit te wijken?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More