Wie doet beter? Juffrouw schrokt 642 scampi’s achter elkaar binnen (video)

Ah daar is ze weer, onze Amerikaanse eetkampioene Molly Schuyler.

Na haar straffe prestatie van het verorberen van maar liefst 360 kipnuggets, vond miss Schuyler dat het hoogtijd was om eens wat lekkers uit onze met plastiek vervuilde oceanen te proberen. Garnalen en scampi’s helpen ons beenderstelsel versterken, maar daarvan zijn de meeste mensen zich niet van bewust. Deze zeevruchten zijn rijk aan Vitamine B12, wat helpt nieuwe cellen aanmaken en zo de densiteit van het beenderstelsel te versterken. 

In dat geval zal je ons Molly nooit meer in het gips zien, want ze vreet maar liefst 642 scampi’s in één uur tijd binnen.  Dit ter gelegenheid van National Shrimp Day die vorige week plaats vond. Tijdens een livestream die doorging in het zeevruchtenrestaurant San Pedro Fish Market Grille zien we hoe ze de ene scampi na de andere weet binnen te slikken.

Nu maar hopen dat het er geen met look waren, want in dat geval beklagen we de omstaanders, mocht ze nadien een boertje laten.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More