Wetenschap zegt: dikkere mannen houden het langer uit in bed

Je zit bijna 24 uur op 24 uur in de gym met een strak en gespierd lichaam tot gevolg. Maar daar sta je dan met je wasbordje, terwijl die kerel met zijn lovehandles hand in hand loopt met je droomvrouw.

Wel, daar kan wel eens een wetenschappelijke verklaring voor zijn. Volgens de studie getiteld : Insight on pathogenesis of lifelong premature ejaculation: inverse relationship between lifelong premature ejaculation and obesity is er een link tussen die dikke pens en het vrouwelijk orgasme-remmend hormoon estradiol.

In deze studie werden meer dan tweehonderd mannen onder de loep genomen. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat mannen met meer buikvet het zo ongeveer zeven minuten uithouden in bed, waar hun slanke tegenhangers het maar twee minuten volhouden. Toen ze gingen kijken naar de BMI, moesten ze concluderen dat een hoger BMI gelijkstond aan een langere bedprestatie.

Je zou denken dat die buik in de weg zit in bed. Maar zo eenvoudig is het niet, beweert het onderzoek. Meer buikvet wil immers zeggen meer estradiol, hetgeen een vrouwelijk sekshormoon is. Net dat hormoon zorgt voor een langer uitgesteld orgasme.

Als je ons nu wilt excuseren, we gaan even tien BigMac’s bestellen.

Big bellied men are better in bed

Let someone know the good news 😂😂

Geplaatst door The Hook op Zaterdag 7 juli 2018

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More