Werknemer gezocht om 80 dagen de wereld rond te reizen en gin te drinken (foto)

Drink je gin alsof het kraantjeswater is en ben je een man of vrouw van de wereld? 

Dan moet dit voor jou de ultieme droomjob zijn. Bombay Sapphire heeft samen met Inception Group, een internationaal horecabedrijf, een vacature open staan voor twee personen. Geen raketgeleerden, maar toffe pee’s die graag gin drinken en de wereld rondreizen.

Ze moeten namelijk de pas geopende cocktailbar in Londen, genaamd Mr Fogg’s Society of Exploration, introduceren in het buitenland. De naam van de bar is geïnspireerd op het bekende boek De Reis om de Wereld in 80 Dagen van Jules Verne.

Tijdens de reis moeten jullie op schattenjacht, kwestie van het wat spannend te maken. Zo zijn er pakketjes met specifieke ingrediënten verstopt in verschillende wereldsteden als Bombay, Hong Kong, Parijs, New York, Tokio en San Fransisco. Deze ingrediënten moeten hun weg terug zien te vinden naar de Engelse hoofdstad, want ze vormen samen de nieuwe cocktail die in de Soho-club geserveerd zal worden. Deze cocktail draagt…<trommelgeroffel>…. de naam Around the World.

Natuurlijk – zoals het hoort tegenwoordig – moet elk moment van jullie zorgvuldig gedocumenteerd worden op de social media.

Dus hup hup, waag je kans , want de inschrijvingen sluiten op 27 augustus.

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More