Werd er ten huize van Brad Pitt en Angelina Jolie gevochten en geschoten? (video)

Jolie schildert Pitt af als een papa met losse handjes.

Ooit presenteerden ze zichzelf als het mooiste koppel van de planeet. Bard Pitt, de stud die het aan geen enkele vrouw twee keer zou moeten vragen, was samen met Angelina Jolie, de vrouw wiens lippen elke gezonde man stoute gedachten deed krijgen. Maar mooie liedjes duren nooit lang, en sprookjes zijn niet meer dan fantasie. De twee slapen al een tijdje niet meer in hetzelfde bed. Dat is heel werelds. Minder ‘gewoon’ is dat achteraf vrouwlief, het mannetje van geweld beticht en hem aan de galg praat.

Het droomkoppel is verwikkeld in een strijd om de voogdij van hun zes kinderen. Wettelijk zijn ze al gescheiden, maar het is nog onduidelijk wie de voogdij over hun kroost krijgt. Om haar eis kracht bij te zetten beschuldigt Jolie Pitt van huiselijk geweld en dat zou ze nu tegen hem willen gebruiken in de rechtszaak. “Brad is er kapot van dat Angelina deze weg wil inslaan. Hij heeft verantwoordelijkheid genomen voor zijn daden in het verleden en heeft zijn problemen al toegegeven”, vertelt een insider aan ‘Page Six’. Het was al eerder bekend dat Pitt losse handjes zou hebben, nieuw is dat Jolie dat nu wil gebruiken om de kinderen bij haar te krijgen.

Waarschijnlijk doet de rechter volgende maand uitspraak. Pitt hoopt dat de voogdij kan worden gedeeld. Van de zes kinderen die de acteurs samen hebben, zijn er vijf nog minderjarig. Alleen zoon Maddox (19) is volwassen.

De heisa doet ons denken aan die scène uit Mr.&Mrs. Smith. Zou het er destijds zo aan toe zijn gegaan ten huize van de Pitts?

 

 

 

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More