Welke Star Wars-nerd lust er geen Millennium Falcon wafel? (foto’s)

Heeft u een kind dat geen ontbijt lust als het in een Star Wars-vorm wordt aangeboden? Tijd om een nieuw kind aan te schaffen dan, want dit wafelijzer is te cool om weg te doen.

Onlangs kwam de Millenium Falcon in het nieuws omdat het ruimteschip geparkeerd stond bij Longross Studios, net buiten Londen. Omringd door containers natuurlijk, zodat niemand ‘m zou kunnen zien. Of toch niet vanop de grond, want Star Wars-fans gebruikten Google Maps om ‘m te spotten.

In de laatste trailer van The Last Jedi is onder meer Luke Skywalker opnieuw te zien in de cockpit van dit ruimteschip. Een schip waar veel nostalgie aan verbonden is: in de eerste Star Wars-films nam hij er immers plaats samen met Han Solo, R2-D2 en Chewbacca. 

Maar goed. Nu is er dus ook dit Millennium Falcon-wafelijzer. Zo weet u wat te smullen, als op 14 december The last Jedi in de zalen verschijnt.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More