Welke is de beste: iPhone Xs of Samsung Galaxy Note 9?

Eindelijk weten wie de winnaar is van het eeuwige gevecht tussen Apple en Samsung. De onafhankelijk organisatie Customer Reports liet de iPhone Xs en de Galaxy Note 9 testen op gebied van camera, performance, snelheid, batterijduur en duurzaamheid. Kortom: Apple vs. Samsung.

De anonieme testers zijn eindelijk tot een besluit gekomen. We weten welke smartphone de beste is. Beide toestellen zijn aan elkaar gewaagd en het verschil is zeer minimaal, maar toch kwam er één toestel als beste uit de bus.

Bij de valtest kwam de Note 9 net iets minder gehavend uit de verschillende crashes dan de iPhone. De batterijcapaciteit van beide toestellen liggen erg dicht bij elkaar. Toch gaat de batterij van de Note 9 een klein uurtje langer mee. De snelheid van beide telefoons is optimaal, maar de iPhone Xs is net iets sneller dan de Note 9. De anonieme testers waren onder de indruk van de camera van beide toestellen. Toch vonden ze de camera van iPhone net iets straffer.

Het is duidelijk dat de testers van Customer Reports het zeer moeilijk vonden om een eindwinnaar te kiezen. Beide toestellen zijn top, maar omdat er een winnaar moest zijn verkozen de Samsung Galaxy Note 9 als het beste toestel.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More