Welke halve zool lacht Aisha Van Zele in badpak uit? (foto’s)

Haar zelfvertrouwen kreeg hierdoor een flinke deuk.

Ook bij Bevallige Vlamingen loopt het niet altijd over rozen. Neem nu Aisha Van Zele. Die was afgelopen zomer op zoek naar een nieuw badpak. “Maar omdat ik vaak nogal onzeker ben over mijn lichaam, heb ik zeker tien winkels afgeschuimd om uiteindelijk te kiezen voor dit groene exemplaar”, zo legt ze uit op haar Instagram.

Ze was heel blij met haar opvallend groen badpak, en ook haar vriend vond het mooi. Alles dik oké dan, zou je denken. Maar: “Nu kreeg ik onlangs te horen dat er met mij gespot werd bij het dragen van dit badpak en dat ik werd vergeleken met Borat. Weg zelfvertrouwen.”

Nu, dat begrijpen wij niet zo goed. Fluogroen, en da’s zowat de enige overeenkomst. Borat heeft een platte bast vol haar, Aisha heeft twee pluspunten zònder haar. Borat heeft een lelijke, besnorde smoel, Aisha heeft een knappe snoet zonder snor. En ga zo nog maar even door.

Je noemt je hond toch ook geen kat omdat die toevallig ook vier poten heeft? Alexander De Croo is toch geen pornoster, omdat die dolgaarne de kelder van een adult-actrice wilde witten?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More