Welk lingerie zien mannen het liefst?

Niets is zo aangenaam dan dat je vriendin in verleidelijke lingerie voor je neus staat. Maar wat vinden wij mannen nu romantisch en speels ondergoed? Geven we weleens lingerie cadeau en zijn vrouwen daar blij mee? Dresscode zocht dit uit in hun grote ‘lingerie-onderzoek 2018’.

Ze stelden aan 1.259 vrouwen en 581 mannen vragen over hun ondergoed-voorkeuren. Wat blijkt?  Zestig procent van de mannen is over het algemeen best wel tevreden over de lingerie dat de vrouw des huizes draagt. Toch zou zevenendertig procent van de mannen graag wat spannendere lingerie in de slaapkamer zien.

Maar wat doet de meeste mannenharten dan sneller kloppen? Zevenendertig procent ziet zijn partner het liefst in een kanten setje. Verder ziet bijna zeventien procent van de mannen daar graag jarretels bij. Zo’n veertien procent ziet zijn eega het liefst gewoon naakt. En voor twaalf procent van de mannen mag het allemaal simpel en braaf zijn, zolang de partner zich er maar goed bij voelt.

Uit het onderzoek blijkt ook dat zo’n vijfenveertig procent van de vrouwen best wel graag lingerie cadeau krijgt. Waarom is de rest  dan niet zo blij met lingerie? Negenentwintig procent ergert zich er aan dat we de verkeerde maat hebben gekocht. Maar soms is de smaak van de man te pikant, of heeft het lingerie de verkeerde kleur of merk. Dit kan dan misschien ook wel verklaren waarom vierenvijftig procent van de mannen aangeeft dat ze nog nooit lingerie hebben gekocht voor hun partner.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More