Welgevormde zorgkundige Evy Donkers gooit haar kleren aan de kant

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Op een doodgewone, doordeweekse dag ergens in oktober vorig jaar brachten we de beeldige Evy Donkers als babe van de dag. Jullie riepen toen massaal: ‘die willen we weleens terugzien als P-babe van de maand’, en dat viel bij ons niet in dovemansoren. En speciaal voor onze abonnee’s, gooide ze – voor het eerst! – zelfs haar allerlaatste stukje textiel aan de kant.

Stel jezelf eens voor aan onze lezers?
EVY: “Evy Donkers is de naam, maar ik word meestal aangesproken als Evy’tje. Dat vind ik best nog wel schattig! 35 going on 36, oh boy! Ik werk als zorgkundige in een ziekenhuis in het Antwerpse.”

“Op mijn achttiende begonnen met modellenwerk waar ik fantastische ervaringen heb mogen beleven. Twee kids gekregen, en sinds een tweetal jaar weer aan het genieten om voor de lens te staan.”

“Mensen die me goed kennen weten dat ik een fervente sporter ben en daarnaast ook kan genieten van een goed glas bubbels en lekker culinair eten. By the way, ben een echt cookiemonster: koekjes zijn mijn verslaving.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
EVY: “Persoonlijk vind ik mijn emotionele en empathische kant het mooist, want ik hou van mensen en meer nog, ik help ze enorm graag. Heerlijk toch?”

“Of… waarschijnlijk is deze vraag letterlijk bedoeld? Wel, dan kies ik voor mijn lange benen en mijn ogen.”

“Mijn ogen probeer ik steeds goed te accentueren. Ik hou van mooie sexy opgemaakte ogen en heb het geluk over lange wimpers te beschikken. Sinds we een mondmasker moeten dragen, besteed ik er nog extra aandacht aan. Mooie ogen wekken immers de aandacht van anderen. #it’s_in_the_eyes.”

Wat staat er zoal op je bucketlist?
EVY: “Goh, ik hou van reizen, en dat vooral met mijn gezin. Amerika en Afrika staan op de planning, maar ook plaatsen zoals Vietnam en Cambodja zijn locaties die ik ontzettend graag wil bezoeken.”

“Oh ja, en in de Playboy gepubliceerd worden. Het hoeven niet steeds twintigjarigen te zijn, toch?”

Met welke beroemdheid wil je eens een dagje doorbrengen, waar en waarom?
EVY: “Paul Walker, maar dat zal jammer genoeg niet lukken…”

“Voor mij de beste/knapste acteur ooit, én met een gouden hart. Ik ben fan van alle Fast & Furious films en snelle wagens natuurlijk. Ik rijd zelf met een Tesla model S en dan racen tegen Paul Walker… Yes Please!”

Een dagje onzichtbaar kunnen zijn, of een dagje kunnen tijdreizen – en waarom?
EVY: “Dan kies ik voor het tijdreizen. Er zijn momenten geweest in mijn leven waar ik met een brede glimlach nog vaak aan terugdenk en die ik echt wel opnieuw zou willen beleven. Of de dierbaren die niet meer onder ons zijn, nog eens goed kunnen vastpakken.”

3

Image 1 of 10

Speciaal voor onze abonnee’s gooit Evy ook haar laatste stukje textiel aan de kant:

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More