Heb jij ‘m nog liggen? Jij kunt 500 euro winnen!

Nummer 39 van jaargang 2002, met op de cover Valerie De Booser, is inmiddels terecht. De winnaar kreeg 500 euro overhandigd. Maar met het online zetten van jaargang 2004, kwamen we tot de conclusie dat we nog een nummer ontbreken: 36, met Joke van de Velde op de cover.

En dus vragen we opnieuw: heb jij ‘m nog liggen? En is hij nog in goede staat? Geen bladen uitgescheurd? Geen, euh, vlekken erin? Dan willen wij ‘m graag van je overkopen.

Tot en met 10 januari mogen helden die ‘m nog hebben liggen, het bewijs daarvan doorsturen. Uit alle inzendingen zal de onschuldige hand van de meest onschuldige jongedame op onze redactie, er iemand uitpikken. Met die iemand zullen wij vervolgens verder afspreken, en die krijgt – in ruil voor zijn P – 500 euro, cash in het handje. Als dàt geen mooi gebaar is!

Wil je graag deelnemen aan de wedstrijd? Vul dan onderstaand je e-mailadres in om te starten!*Bij deelname ga je akkoord dat uw e-mailadres in ons mailbestand wordt opgenomen.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More