Website voor professionele fotografie zet 1100 gratis cursussen online

Hobbyfotografen weten nu wat doen met al die vrije tijd.

In de lente lijkt de natuur te herleven. Narcissen, meiklokjes en tal van andere bloemen staan zowat overal in bloei en zorgen voor een prachtig schouwspel. Daar we toch uit ons kot mogen komen voor een gezonde wandeling is dit het ideale moment om dit prachtig seizoen in beeld te brengen.

Maar niet iedereen beschikt over de juiste fotografische talenten om een adembenemende foto vast te leggen. Gelukkig heeft de Professional Photographers of America (PPA) in deze moeilijke tijden een fantastische geste gedaan. De organisatie voor fotografie heeft namelijk niet één gratis online fotografiecursus geopend, maar liefst 1.100.

De catalogus van de PPA is nu voor iedereen toegankelijk, zodat je nu tijdens de verplichte verveling van een nood een deugd kan maken. Leren spelen met belichting, perspectieven, composities, sluitertijden, gebruik van Lightroom: voor elke onderwerp vind je wel een cursus.

PPA heeft zijn lessen opengesteld tot 4 april. Ze zijn toegankelijk voor zowel individuen als kleine bedrijven. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanmeldingsformulier van PPA invullen op hun website

Denk eraan, we zoeken nog steeds leuke foto’s voor onze P-babe april. Hopelijk hebben we je met deze tip al op de goede weg geholpen!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More