Wat vind je van deze knappe EV? (foto’s)

Je kunt zelfs al een exemplaar reserveren.

Als benzinehoofd is het misschien moeilijk om te accepteren, maar de automobiele toekomst lijkt toch elektrisch te worden. Gevestigde fabrikanten gaan meer en meer EV’s produceren. Met het design van zo’n EV kan het alle kanten op: van ‘gatlelijk’ over ‘ziet er heel gewoontjes uit’ tot ‘best wel knap’.

Af en toe komt er ook een nieuwe fabrikant op de proppen met een nieuwe EV. Ook met hun creaties kan het alle kanten op, maar wij vinden het exemplaar van Alpha bijzonder geslaagd.

De Alpha Ace is namelijk een bijzonder koddig ding, die een mix van stijlen is. De hoekige voorkant doet aan de jaren zeventig denken, terwijl de aflopende achterkant bijzonder ‘in’ was in de jaren zestig. Over dat alles zit een hypermodern sausje.

Over de techniek komen we nog niet zo heel veel te weten. Wel het belangrijkste: dat een sprintje van 0 naar 100 zes tellen in beslag neemt, dat de elektromotor de achterwielen aandrijft en dat je met één batterijlading theoretisch gezien een kleine 400 kilometer ver geraakt.

De prijs van de Alpha Ace is nog niet bekend, maar je kunt wel al een exemplaar reserveren.

1

Image 1 of 5

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More