Wat is er met de goddelijke Amanda Bynes gebeurd? (foto’s)

De (voormalige?) actrice werd een tijdlang geïnterneerd voor haar alcoholverslaving en daar is ze precies een beetje veranderd.

Een goede vijf jaar geleden was Amanda Bynes nog een succesvolle actrice, die in diverse films en tv-series speelde. Maar toen zette ze het om een of andere reden op een zuipen en deed ze de ene stomme stoot na de andere.

Dat begon toen ze op een nacht Twittergewijs de wereld instuurde: “Ik wil dat Drake mijn vagina kapotmaakt.” Of toen die keer dat ze met een stuk in haar botten te voet onderweg was – haar rijbewijs was inmiddels al in beslag genomen wegens dronken sturen – en plots besloot een huis in de fik te steken. Met haar dronken kop had ze echter per ongeluk… haar eigen broekspijpen in lichterlaaie gezet.

Toen ze ook nog eens een waterpijp naar het hoofd van enkele agenten slingerde – waarbij ze zelf beweerde dat het slechts een ‘onschuldige’ vaas betrof – was het welletjes. Ze werd opgenomen om af te kicken van alcohol en god weet wat nog allemaal.

Inmiddels loopt Amanda Bynes weer vrij rond. Maar ze is blijkbaar wel een beetje veranderd. Zo zag ze er enkele jaren geleden nog uit:

En zo loopt ze er nu bij:

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More