Wat dacht u van betaald worden om Netflix te kijken?

460

Het streamingplatform is op zoek naar mensen die goed overweg kunnen met onze taal. Ze hebben dringend vertalers nodig die de series en films van Nederlandse ondertitels kunnen voorzien.

Netflix heeft moeite om voldoende vertalers te vinden voor het ondertitelen van hun groot aanbod aan video’s. Volgens een Netflix-onderzoek zijn er wereldwijd niet voldoende vertalers. Zo zouden er slechts 100-150 Nederlandstalige vertalers beschikbaar zijn.

Slaag je voor hun online Hermes-programmatest, dan mag je meedoen en verdien je geld. Netflix heeft een eigen vertaaltest van 90 minuten ontwikkeld. Het programma test je vertaalvaardigheden van het Engels naar het Nederlands. Slaag je voor de test, dan kan je beginnen Netflix kijken en tegen betaling ondertitels aan leveren.

Zo krijg je voor het aanleveren van Nederlandse ondertitels voor een Nederlandstalige serie of film 9,50 dollar per minuut video. Verdien je graag wat meer, dan kan je van het Engels naar het Nederlands vertalen. Daar verdien je 11,50 dollar per minuut video of een mooie 690 dollar voor een uur video. Doe mee aan de test en je kan betaald uren voor het scherm gaan zitten. Succes! (YP)

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur