Wat als Pikachu en een Xenomorph samen een liefdesbaby krijgen? (foto)

Nog eventjes en de film Detective Pikachu verschijnt in de bioscoop.

Het zal spannend afwachten worden voor de makers om te zien of de Pokémon-hype wereldwijd nog steeds even hevig aanwezig is. Gelukkig hebben ze een grote troef, namelijk de immer hilarische acteur Ryan Reynolds die de stem van Pikachu voor zijn rekening heeft genomen.

Laten we hopen dat de film in ieder geval beter scoort dan Alien: Covenant uit 2017.  De laatste Alien-film had twee jaar geleden een wijde release in de States in zowat 3.761 cinema’s, en strandde in zijn openingsweekend op een miserabele 36 miljoen dollar met een productie en marketingbudget van boven de 200 miljoen dollar. Het was een prequel op de eerste Alien-film en een vervolg op Prometheus. Met andere woorden: als filmliefhebber was voorkennis over de hele saga noodzakelijk. Zeker met al die mengelmoes van buitenaardse wezens, zoals Xenomorphs, Neomorphs, facehuggers en de mysterieuze Ingenieurs werd het gewoonweg te verwarrend voor het jonge filmpubliek.

Misschien dat de schattigheidsfactor van de franchise naar omhoog moet? Wat denk je bijvoorbeeld van de kruising tussen Pikachu en een Alien? Maak kennis met de Xenomoroph Pikachu. Een ontwerp van de Chinese speelgoedfabrikant Tooth Fairy Studio. Je kan het wezentje rechtstreeks kopen via hun online webshop voor een kleine 70 euro.

Hopelijk brengt dit Zeppe en Zikki niet op ideeën.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More