Wat als… Facebook ‘Failbook’ wordt? (foto’s)

Van intieme bekentenissen tot de bomma die per abuis haar weelderige boezem uploadt.

Toegegeven: wij hebben met onze dronken kop al wel eens iets op Facebook gezet, waarvan we ‘s anderendaags dachten: ‘dat hadden we misschien beter niet gedaan’. Maar al bij al viel de schade nog mee en werd er eens goed gelachen.

Maar het kan altijd nog erger natuurlijk. Er zijn blijkbaar mensen die Facebook durven verwarren met Google. En dan krijgt u nogal rare dingen op uw wall, gaande van ‘hoe maak je meisjes bloedgeil’ tot ‘vagina ruikt raar’.

En dan is er nog die vader die zijn zoon poogt aan het verstand te brengen dat-ie zijn kwakjes voortaan beter in toiletpapier mikt in de plaats van in zijn kleren, want de meid is het grondig beu dat ze plakkerige handen krijgt telkens ze de was bijeenraapt. Had-ie beter in een privéberichtje gedaan…

Of wat dacht u van oma, die Facebook-gewijs wil laten weten dat ze trots is op haar kleinkind maar per abuis haar tweeling – waar ze trouwens ook trots op mag zijn – tentoonspreidt?

10

Image 10 of 10

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More