Wapengek sterft bijna tijdens demonstratie van zwaar geschut (video)

Amerikanen en wapens zijn even onlosmakelijk verbonden als sjoemelpoedels en gloednieuwe keukens.

De een kan niet zonder de ander. YouTube staat dan ook vol met yankees die willen opscheppen met hun arsenaal. Maar overmoed is nooit goed. Vraag maar aan Scott Allen DeShields van het YouTube-kanaal Kentucky Ballistics.

Hij probeerde het Serbu RN-50 Single Shot 50 BMG machinegeweer eens uit. Een hele mond vol, maar het wapen is dan ook krachtig genoeg om gatenkaas te maken van elk object. Helaas voor Scott ontplofte het geweer halverwege de testsessie.

Door het gebruik van de verkeerde munitie zei het geweer ‘boem’ in plaats van ‘pang’. Het gevolg was verschrikkelijk. Een stuk metaal van drie centimeter vloog doorheen de nek van de Amerikaan terwijl een ander stukje zijn rechterlong perforeerde.

Eens op de spoed, moest een volledig artsenteam zijn ribbenkas openhalen om alle scherven één voor één te verwijderen. Ondanks het hevige bloedverlies, slaagde men erin om het leven te redden van de YouTuber.

De opname van het ongeluk heeft ondertussen al meer dan negen miljoen views behaald.

Je hoeft dus niet altijd een kemel te schieten om door het oog van de naald te kruipen.

Actie vanaf 04m:20s.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More