Wanneer gaan vrouwen het vaakst vreemd?

Het gebeurt weleens, zelfs vaker dan de meesten denken, dat uw grote liefde een ander bed induikt. Er zijn al veel onderzoeken gebeurd om te ontdekken waarom mensen vreemdgaan. Maar nu weten we ook wanneer in een relatie de kans het grootst is dat uw partner overspel pleegt.

The Journal of Sex Research publiceerde de resultaten van een sociaalwetenschappelijk onderzoek uitgevoerd bij 423 deelnemers.

Uit het onderzoekt blijkt dat vrouwen het meest vreemdgaan tussen de zes en tien jaar dat ze in een relatie zitten. De gekende seven-year itch bestaat dus duidelijk echt.

De wetenschappers geven ook mee dat er bij mannen niet zo’n duidelijk tendens is. Er is wel een piek te merken als ze elf jaar samen zijn.

Uit de studie blijkt dat mensen voor veel verschillende redenen trouw blijven aan hun partner. Maar de morele bezwaren en de angst om als vrijgezel te eindigen wegen het zwaarst door.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More