Walker, Texas Ranger reboot wordt een pro-LGBT-serie (foto)

God zei: “Laat er licht zijn!”, waarop Chuck Norris antwoordde: “Als je het lief vraagt.”

Dergelijke mopjes overspoelden het internet een tiental jaar geleden. De levende legende Chuck Norris wordt dan ook beschouwd als het stoerste alfaman aller tijden. Niets dat hij niet aankan.

Alhoewel, de bebaarde actieheld en zwarte gordel in Braziliaans jiu jitsu, judo, Tang Soo Do… zal radeloos moeten toezien hoe zijn opvolger in de nieuwe Walker, Texas Ranger de misdaad te lijf zal moeten gaan met meer woorden dan daden.

In de jaren negentig stapte Norris over naar televisie met deze succesvolle serie en waar hij op ouderwetse manier zijn vuisten liet spreken. De verhaallijnen waren elke aflevering zo simpel als een boterham met kaas. Goed vs. kwaad en een welgemikte roundhouse kick van Norris, meer had het tv-kijkend publiek destijds niet nodig.

Het netwerk The CW, dat verantwoordelijk is voor de reboot, denkt echter van wel. Cordell Walker zal gespeeld worden door Jared Padalecki, bekend van de serie Supernatural. De Walker uit de reboot is een weduwnaar en vader van twee kinderen die na jaren undercoverwerk terugkeert naar Texas. 

Zijn partner is deze keer een vrouw en zijn jonger broer is een homo. The CW heeft al laten weten dat de serie vooral zal rekening houden met maatschappelijke problemen relevant aan deze tijd. Zo zal de stoere Walker moeten omgaan met een vrouw als gelijke partner, en moet hij de geaardheid van zijn broer aanvaarden. 

Chuck Norris was niet beschikbaar voor commentaar, hij heeft het te druk de Dode Zee terug tot leven te wekken.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More