Walgelijk: kerel bakt biefstuk op vliegtuigtoilet (video)

Vliegen in coronatijd. Is dat wel verstandig?

Dat beslis je zelf natuurlijk, maar de vliegtuigmaatschappijen laten in ieder geval niets aan het toeval over. Passagiersvliegtuigen zijn goed geventileerd. De lucht wordt via een drukcabine rondgepompt, en elke drie minuten is er weer verse lucht. Reizigers zijn uiteraard verplicht een mondmasker te dragen en niet-essentiële voorwerpen zoals papier, tijdschriften en warme handdoeken zijn niet langer beschikbaar.

Sommige maatschappijen zoals Southwest Airlines schrappen ook warme maaltijden. Tja, en dan komt er een stuk onbenul dat deze regels flink aan zijn laars lapt om wat duimpjes op te scoren op social media, en daar sta je dan met al je goede bedoelingen.

Marcus Monroe, een grapjas op TikTok, postte een (wan)smakelijke video op zijn account. “Ze serveren geen warme maaltijden meer tijdens de vlucht dus heb ik een oplossing bedacht”, liet hij erbij weten.

Hij plaatste een aluminium bakplaat op het toilet met daaronder een campingbrandertje. Eens gloeiend heet, bakte hij er een sappige steak op, bluste die met witte wijn en voegde wat saus toe.

Onnoemlijk veel veiligheidsvoorschriften overtreden, om maar te zwijgen over het gebrek aan hygiëne.

Nadat de video viraal ging – maar vooral vanwege de boze reacties – besliste Monroe die te verwijderen met de mededeling dat het allemaal maar opgezet spel was. Zijn kak intrekken noemen wij dat dan.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More