Waarzegster weet wie bachelorette Elke zal kiezen

Aangezien we niet de geduldigste persoon zijn, willen we nu al weten aan wie Elke haar bloem zal geven en wie met haar hart en andere lichaamsdelen gaat lopen.

In het verleden hebben we al eens beroep gedaan op een waarzegster die in de buurt woont (ze voorspelde de winnares van De Slimste Mens correct).

Deze ochtend trokken we dus opnieuw naar de vrouw. We vroegen haar wie de nieuwe partner van Elke wordt.

De vrouw: “Je wil weten wie de nieuwe partner van Elke Clijsters wordt? Ik heb gisteren al eens in mijn bol gekeken, en ik kan je nu al vertellen dat die nieuwe relatie niet lang zal duren.”

Zo, dat is onmiddellijk een pittige voorspelling die we niet eens gevraagd hebben. “Dat is interessant”, vertelde ik de vrouw. “Maar kan je ook vertellen wie die korte relatie mag beleven met de zus van Kim?” Kort is overigens relatief. Vroeger bleven mensen een leven lang bij elkaar, vandaag is een relatie van enkele maanden al een succes.

De waarzegster: “Dus je wil niets weten over de coronacrisis? Ik kan je bijvoorbeeld vertellen hoe onze samenleving er volgend jaar zal uitzien, met die coronapas en zo.”

Dat was uiteraard verleidelijk, maar aangezien half Vlaanderen zit te wachten op die keuze van Elke, vond ik dat minder relevant dat de nieuwe partner van de bachelorette.

“Goed dan”, zuchtte de waarzegster. “Elke zal voor een verrassing zorgen. Ze kiest een sportieve persoon.”

Ik vertel de vrouw dat dit toch geen verrassing is. Bij de mannetjesputters zaten niet echt dikbuiken die liever een goede sigaar paffen of een goed boek van Camus (Albert, niet Renaud) lezen dan een balletje slaan.

Ik vroeg de vrouw of de winnaar kaal is of niet. Dat is toch een kenmerk waarmee we de twee kandidaten uit elkaar zouden kunnen houden en dat kenmerk zou toch ook duidelijk zichtbaar moeten zijn in de glazen bol van de waarzegster.

“Ik krijg geen foto door van de winnaar”, zei de waarzegster. “Zo werkt dat niet. Ik krijg vibraties of energie. En ik voel bij de winnaar een sterke band met zijn familie.”

Ook dat helpt ons niet echt vooruit. De ene kandidaat heeft een goede band met zijn mama, de andere met zijn kindjes. Mischien kan de waarzegster iets vertellen over de woonplaats van de winnaar? “Ik hoor wel Limburgs in de vibrerende gesprekken tussen Elke en haar nieuwe partner. Maar dat zou ook wel eens het taaltje van Elke zelf kunnen zijn.”

Veel hadden we dus niet aan de voorspelling van de waarzegster. Misschien waren we toch beter ingegaan op haar voorstel om die coronamaatschappij van 2022 te beschrijven. Maar gezien de plannen van Wouter Beke met zijn onzinnige coronapas, hebben we daar onze waarzegster niet voor nodig. We zullen dus toch nog even moeten wachten op de keuze van Elke. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More