Waarom zijn Hollandse echtgenotes dure lustobjecten in Japan? (foto’s)

Aan welk land denk je wanneer je de liefdesdaad in kwestie combineert met zeer bizarre feiten? Japan natuurlijk!

Maar wat hebben de dames in het noorden net over onze grens in hemelsnaam te maken met de Japanse erotische industrie en waarom zijn ze er zo populair? Goeie vraag. Naast historische formuleringen worden er vandaag de dag nog steeds termen met het woord Dutch gevormd. Denk maar aan Dutch Bang (= een vluggertje), Dutch Widow (= een prostituee) en Dutch Oven (= het laten van een scheet onder de dekens terwijl iemand onder die dekens ligt).  Als we niet beter wisten zouden we denken dat de Nederlanders vooral als een stoned, scheten latend en seks hebbend volk worden beschouwd in het buitenland. 

Zo zijn er dus ook in Japan de Dutch Wives. Deze ‘Hollandse Echtgenotes’ zijn de nieuwste generatie erotische poppen van de Japanse firma Orient Industry. We hebben het hier niet over gekreukelde opblaaspopjes waar je nog een fietspomp voor nodig hebt, maar ultra-realistische poppen die eruit zien als je buurmeisje, maar ietsiepietsie beter voorzien in de melkbrigade sectie.

De Dutch Wives zijn ongeveer 157 centimeter lang en beschikken over een Titan Frame 2, hetgeen betekent dat ze tegen een stootje kunnen, en nog een stootje, en nog een stootje, en nog een stootje, …

De levensechte siliconen dame kan daardoor ook allerlei posities aannemen, inclusief rechtopstaan, en heeft bewegenbare gewrichten en zelfs vingerkootjes.

De consument kan kiezen tussen tien verschillende gezichten en zowel boven als beneden tussen allerlei haartypen.

Heb je graag een handvol of liever klein en fijn? Geen probleem, want ook de borstgrootte kan tevens aangepast worden naar de wensen van de klant.

Het meest luxueuze en duurste model heet Ange Bihaku met een startprijs van 7000 euro. Volgens hun website beschikt de zwijgzame juffrouw over “een lichaamsopening van zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteit”. Mannen die er een kopen “zullen nooit meer een echte vriendin willen”, claimt het bedrijf. Ange wordt bovendien geleverd met slipjes en bh’s, zodat haar koper zich niet in lingeriewinkels hoeft te begeven.

Zever in dure siliconen pakjes, denk jij? Think again, want in Tokio worden bij de regelmaat van de klok oude, rijke zakenmannen gespot met hun statische ‘vriendin’ in de bioscoop of het park.

“Voor mij is ze meer dan een pop”, verklaarde de 61-jarige Senji onlangs tegen The Daily Mail. “Ze heeft veel hulp nodig, maar ondanks dat is ze de perfecte partner met wie ik veel kostbare momenten deel”, voegde hij eraan toe. Hij zegt dit veel beter te vinden dan een relatie met een mens: “Ze zal me nooit verraden, en zit niet achter mijn geld aan.” 

In tegenstelling tot bij de pop zelf, loopt het dus nooit de spuigaten uit.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More