Waarom wordt orale verwennerij Valerie De Booser gecensureerd?

We hebben het al eens gezegd en we zeggen het nog eens: Valerie De Booser schijnt iets heel goed te kunnen.

P0rn0koning Dennis Black Magic zijn leven verliep zo’n beetje als een spannende film. Dat leven wòrdt trouwens ook verfilmd, en niemand minder dan Matteo Simoni zal de rol van Black Magic op zich nemen. De opnames voor die film werden echter uitgesteld door corona.

Regisseur Peter Boeckx, die we kennen van onder andere ‘The Sky is the Limit’, is een snelle jongen, en hij was ook corona voor. In september 2019 mocht Dennis ‘t gevang in Leuven verlaten, en Peter Boeckx stond hem al aan de poort op te wachten. Officieel zat hij daar voor zedenfeiten, maar filmmaker Jan Verheyen weet waarom Dennis echt achter de tralies moest: “Hij werd geflikt. Die zedenfeiten waren een excuus om Dennis te straffen voor al het zwart geld dat hij met p0rn0 had verdiend.”

Enfin, Peter Boeckx maakte een tweedelige serie over Dennis: ‘Dennis vs Black Magic’. Daarin worden plannen uit elkaar gezet, plannen om p0rn0 heruit te vinden – maar niet allemaal even goed blijken. Kijkers kunnen ook de mens ‘Dennis’ achter typetje ‘Black Magic’ leren kennen. De reeks is sinds vandaag terug te vinden op Streamz.

In deel twee leest Herman Brusselmans een fragment voor uit de biografie van Dennis Burkas. Daarin worden straffe dingen uit het BV-wereldje uit de doeken gedaan. Zo weten we al dat Tanja Dexters een keertje in de koffer dook met Luk Alloo, in ruil voor een wederdienst. En het fragment dat Herman Brusselmans voorleest, gaat over niemand minder dan Valerie De Booser, die in de kelder van de Zillion een stevig potje stokslobberen toepast. Alleen: de kijkers komen niet te weten over wie het gaat – op de naam ‘Valerie De Booser’ horen we namelijk ‘tuuut’.

Enfin, vanaf nu dus op Streamz, in het boek kom je nog veel meer BV- en andere geheimen te weten.

Foto bovenaan: Instagram Valerie De Booser: 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More