Waarom verstopt prins Laurent zich?

Hoe zou het nog zijn met prins Laurent? Volgens de agenda van het paleis heeft de prins dit jaar nog maar 1 officiële activiteit uitgevoerd. Als het zo verder gaat, zal het verslag over 2021 van de prins maar erg dun zijn.

Op 22 februari nam Laurent deel aan een virtueel panelgesprek met experten betreffende ‘The future of education’, georganiseerd door ‘The British School of Brussels’ (BSB) in samenwerking met de British en American Chambers of Commerce.

Volgens de nozempriester Guy Gilbert is Laurent bang van het coronavirus. De prins heeft ook smetvrees. Aangezien Laurent in Tervuren woont, kan hij een coronaprik krijgen in Overijse. Maar misschien kreeg de prins als risicopatiënt (coma een paar jaar geleden) die spuit al.

Laurent wordt ook genoemd in een onderzoek. Er lopen op dit moment immers twee gerechtelijke onderzoeken naar Jean-Claude Fontinoy: een naar persoonlijke verrijking, een ander omdat hij 50.000 euro zou hebben aangenomen van zakenman Aldo Vastapane om de problemen van prins Laurent met een mislukte investering in Libië te helpen oplossen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More