Waarom Jennifer Lopez al twintig jaar de droom is van elke man? Daarom!

Van grootvader op vader op zoon…

Als er één vrouw op aarde is die de harten van zowel grootvader, vader en zoon ondertussen al meer dan twintig jaar harder laat kloppen, is het J.Lo wel. De ondertussen al 50-jarige heerlijke actrice die de wereld op haar late twintiger jaren ook leerde kennen als zangeres met het liedjes als ‘If you had my Love’ en ‘Love Don’t Cost a Thing’, zie hieronder, laat nog steeds niets aan de verbeelding over. 

Zo laat ze op de dag van vandaag nog steeds zien waarom ook de nieuwe generatie jonge mannen wel natte dromen krijgt van deze bloedmooie en welgevormde strakke Latina. En dat ondanks haar leeftijd en het feit ze al wat kinderen op de wereld heeft gezet.  

In bikini, legging of lingerie? De vrouw met misschien wel het beroemdste achterwerk van de laatste honderd jaar laat zich dan ook nog steeds graag fotograferen. En dat ze dit minstens wekelijks deelt met de hele wereld, daar kunnen wij alleen maar erg blij om zijn.

20

Image 20 of 20

Credits: Instagram 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More