Waarom deze zeven heren een vrouw liever niet oraal plezieren

Moeder Natuur heeft nog zo haar best gedaan, maar voor sommige mannen is dat nog niet voldoende.

Een tijdje geleden werd op Reddit de vraag gesteld of iedereen zijn vriendin wel eens oraal bevredigt en wat ze daarvan vinden. Enkele heren hadden duidelijk een traumatische ervaring opgelopen met de liefdesgrot van hun (ex-)vriendinnen.

Hun getuigenissen neerpennen deed dan weer enorm deugd, zo lijkt ons. Wij kozen er de strafste zeven uit.

 

1) Toiletbril

Ik kreeg mezelf nooit zover, omdat het in mijn hoofd hetzelfde was als de toiletbril aflekken. Het ligt maar net boven de plek waar stront het lichaam verlaat, en ik vond dat mijn mond die buurt dus moest vermijden.

Mijn vrienden overtuigden me om die toiletbrilgedachten uit mijn hoofd te zetten en het gewoon eens te proberen. Begrijp me niet verkeerd: ik weet wat zweet en andere chemicaliën uitrichten, maar uit sommige vagina’s komt er echt een ranzige rottingslucht die mij aan de dood doet denken.

Kent

 

2) Vluchten

Ik hield ervan om mijn eerste drie vriendinnen oraal te bevredigen. Ze hadden alle drie heerlijk ruikende onderstellen. Verkeerdelijk ging ik ervan uit dat alle vrouwen daar vanonder naar bloemetjes roken.

Toen ik 25 jaar was, had ik een onenightstand met een vrouw. Toen ik iets verschrikkelijks rook vanop één meter afstand van haar onderbroek, raakte ik mijn erectie kwijt en maakte ik haar wijs dat ik dringend weg moest.

Dottimolly

 

3) Genoeg vrouwen gehad

De ene vindt alcohol niet lekker, de andere houdt niet van sport. Ik hou mijn gezicht zo ver mogelijk van een vagina. Ik heb genoeg vrouwen gehad om te weten dat de smaak van een vagina me doet walgen.

Ik haat het. Ik ben zo hetero als iets en ik hou ervan om mijn fluit in een flamoes te steken, maar alleen nog maar de gedachte dat mijn hoofd zich tussen een vrouw haar benen bevindt, maakt me kotsmisselijk.”

5htp

 

4) Baardgeur

Ik vind de geur en de smaak van een vagina over het algemeen onaangenaam. Ik heb een baard, dus blijft alles er ook in hangen totdat ik me deftig kan wassen.

vhisic

 

5) Maandstonden

Ik haat het om mijn vriendin oraal te plezieren. De geur, hoe het eruitziet – ik heb een vagina nooit iets moois gevonden, zelfs in pornofilms niet – en de smaak valt mij tegen. Bovendien bloedt een vagina elke maand, blijft er altijd nog wel wat urine hangen, ligt de anus angstaanjagend dichtbij en lijkt het op een vlezige, openwondachtige aardhoop.

Maar mijn vriendin bibbert en beeft van genot als ik haar daar bevredig. En gelukkig raak ik mijn erectie zelden kwijt. Dat komt omdat ik al bij de lichtste aanraking een stijve krijg. Maar het baart me zorgen dat ik voortdurend tegen mijn zin inga op de orale behoeftes van mijn vriendin.

Het doet me terugdenken aan toen ik als kind door mijn ouders gedwongen werd om bepaalde gezonde, maar minder lekkere groenten te eten.

Nattydread

 

6) Strontgeur

Bij een vrouw liggen de genotsgleuf en het poepgaatje zo dicht bij elkaar dat bijna elke keer als ik bij haar naar beneden ga, ik stront ruik, tenzij ze net een douche heeft genomen. Dat is het enige wat me tegenhoudt om haar oraal te bevredigen.

yenomaadtideeya

 

7) Niet hypocriet

Ik bef nooit vrouwen omwille van twee redenen. Ten eerste vind ik een vagina afschuwelijk. Ik hou van een vrouwenlichaam, maar de genitaliën vind ik niet aantrekkelijk.

Ten tweede hou ik niet van de geur en de smaak. Ik ga er niet van kokhalzen, maar ik vind het evenmin opwindend. Ik heb nooit begrepen waarom sommige mannen de geur of smaak lekker vinden.

Gelukkig vindt mijn vriendin het niet leuk om oraal bevredigd te worden. Ik – daarentegen – hou ervan om gepijpt te worden. Maar als een vrouw geen blowjobs zou willen geven, zou ik er ook niet om vragen. Ik wil geen hypocriet zijn.

Steven

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More