Waalse staatszender maakt coronablunder van formaat (video)

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Het spel zit op de wagen, de apocalypse is aangebroken en het einde der tijden is nabij. In Houthulst brak dit weekend de Britse variant van het coronavirus uit in een woonzorgcentrum. Nadat de oudjes, die doorheen de dag volledig geïsoleerd leven, stiekem zijn gaan lockdownfuiven in Engeland (of naar de nieuwjaarsreceptie zijn geweest van de Open VLD, wie zal het zeggen) was het dus prijs in de West-Vlaamse gemeente. Nonkel Marc stond scherp, de nationale pers nog scherper en we hebben links en rechts al een schuldige gevonden.

De Franstalige collega’s van de RTBF, toch wel een beetje HET nieuwsmedium bij uitstek over de taalgrens, waren er dan ook als de kippen bij om live en ter plaatse verslag uit te brengen. “Oh la la, ça va mal en Flandre” en we bouwen er best een muur rond moeten ze gedacht hebben. Dat zal die stoute Flaminganten wel leren, met al hun virussen en zo.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More