VZW Viruswaanzin vraagt de doodstraf voor virologen

“Virologen zijn verantwoordelijk voor dodentol in België.”

“U slaat met harde hand in de samenleving, en weet niet wie u gebrekkig slaat”, aldus advocaat Michael Verstraeten van de VZW Viruswaanzin in een video waarin de man tekeer gaat tegen het ‘corona-beleid’. “Duizenden mensen die doodgaan in ons land, en u stapt daar zomaar over?”

In een 15 minuten en 57 seconden durend filmpje – getiteld ‘het gruwelijke jaar van de virologen’ – geeft advocaat Verstraeten af op het beleid, en op de virologen in het bijzonder. Hij stelt de ene vraag na de andere en snijdt daarbij enkele bochten af om tot de conclusie te komen dat een rechter de mogelijkheid moet overwegen om virologen de doodstraf te geven. “Ligt u wakker van de ledematen die moeten worden geamputeerd door een gebrek aan tijdelijke zorg? Ligt u wakker van de 900.000 levensjaren die in Groot-Brittannië verloren zullen gaan door de maatregelen? U heeft ondanks uw gebrek aan kennis, toch blinde maatregelen genomen.” Het filmpje dateert al van Kerstmis, maar bleef ondanks het snoeiharde statement onder de radar.

Marc Van Ranst reageerde verbaasd op deze ‘waanzinnige’ kerstboodschap: “Advocaat Michael Verstraeten van de vzw Viruswaanzin maakt in een filmpje zijn achterban wijs dat ik verantwoordelijk ben voor alle covidsterfte. Hij spreekt ook over de doodstraf en een “publieke en gruwelijke” executie. Zijn volgelingen zijn nu duidelijk aan het radicaliseren.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More