Vzw van Kompany voert wijzigingen door

BX Youth is een sociale onderneming opgericht in 2013. BX ondersteunt 3 voetbalclubs in de Brusselse Kanaalzone. Gebaseerd op een kwalitatieve voetbalwerking wil BX deze 1.200 jongeren en 175 vrijwilligers meer kansen geven via een reeks collectieve impact programma’s die inzetten op integratie en sociale cohesie, cultuur, meertaligheid, opleiding en werk.

Op 17 november vorig jaar nam politicus Pierre Kompany ontslag als bestuurder uit die vzw. Ook twee andere personen verlieten de vzw volgens een akte gepubliceerd in het Staatsblad. Klaas Gaublomme werd verkozen als voorzitter van de vzw. Anne-Charlotte Mauroy werd belast met het dagelijks bestuur. Christel Kompany beheert de kas.

De naam van de vzw werd ook gewijzigd in BX Represent. Deze vzw werd volgens de oprichtingsakte opgericht door 3 leden van de familie Kompany. Op het adres in Anderlecht vinden we ook andere vzw’s en ondernemingen van de familie Kompany.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More