Vzw Skinfama krijgt subsidie van 38.500 euro voor DiverCity 2021

In het kader van de Internationale Dag van de culturele diversiteit op vrijdag 21 mei wordt in samenwerking met de stad Brussel, RTBF & Egalité des chances-Gelijke Kansen-BXL die dag een concert opgenomen in het Koninklijk Circus en gestreamd op Auvio, met 10 kunstenaars uit de Brusselse diversiteit: Isha, Berry, Saskia, Mathilde Goffart, Anwar, Uman, Noella Ndaya, Laila Amezian, REFA en Noemie K. B.

De stad Brussel geeft een subsidie aan de vzw Skinfama van 38.500 euro voor dat concert “DiverCity 2021”.

Argument is dat deze 50 tot 90 minuten durende show de stad Brussel zal vieren als een kosmopolitische stad met meer dan 183 nationaliteiten.

Het is ook een gelegenheid om het werk van kunstenaars met verschillende achtergronden over deze thema’s voor het voetlicht te brengen. De uitzending ervan is volgens de stad Brussel op zich al een bewustmakingscampagne. In totaal zal een tiental artiesten het podium van het Koninklijk Circus delen: van rap tot Afro-gospel tot Congolese rumba.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More