‘Vurige Vlaamse’ Lynn: “Ik heb inderdaad een sterk temperament” (foto’s)

Amai onze zomerfrak!

For Him Magazine: kortweg FHM. Het is een magazine dat in verschillende landen en verschillende talen wordt gedrukt. Hoewel: gedrukt steeds minder. Verschillende edities hebben er immers voor gekozen om enkel online verder te gaan.

Hoe dan ook: op de Nederlandse online-versie vonden we dit pareltje terug. Lynn De Mey. Ze wordt er voorgesteld als ‘Vlaamse vlam’ en ‘gloeiend heet’. Voor ons reden genoeg om aan Lynn te vragen of ze daadwerkelijk zo vurig is.

“Vurig is inderdaad wel een geschikt woord: desondanks ik over het algemeen toch wel een rustig persoon ben, kan er af en toe wel eens een sterk temperament opkomen en dan bepaalt de situatie in kwestie of dat een onaangenaam, of aangenaam ‘temperament’ is. Verder beleef ik ook elke emotie op een heftige manier. En als ik iets doe, doe ik het liever voor de volle honderd procent dan dat ik half werk verricht. Bij mij bestaat er helemaal geen grijs. Het is simpelweg zwart of wit. Mijn sterrenbeeld is dan ook niet voor niks ‘Leeuw’!”

Wat zijn je dromen of plannen na FHM?
“Ik heb zeker en vast nog andere dromen op vlak van shoots. Eén daarvan is om met een prachtige shoot in jullie magazine te verschijnen. Een andere is de cover van Playboy te halen. Dat klinkt allemaal heel groots, maar stap voor stap probeer ik toch altijd naar mijn doelen toe te werken, en te bereiken wat ik wil. Misschien speelt het vurige in mij hier wel deels een rol in.”

Die prachtige shoot voor P, die kunnen we wel regelen! Inmiddels doen we het met enkele foto’s van d’r Instagram.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More