VUB lanceert coronamarathon om te leren flirten tijdens lockdown

Studenten zitten met een essentiële en volgens sommigen existentiële vraag: hoe flirt je tijdens de lockdown? De VUB besliste om een antwoord te geven op deze prangende vraag.

Toen de derde lockdown (officieel: paaspauze) werd aangekondigd, rolden de televisievirologen met de ogen, balden miskende Vlaamse ministers de vuisten en gingen sommige burgers getergd op zoek naar achterdeurtjes in de nieuwe regelgeving.

Het was de aanleiding van de vrijzinnige universiteit VUB om een lesmarathon over de coronacrisis te organiseren. Deze gaat digitaal door op woensdag 31 maart 2021. Iedereen (ook de katholieke burger en persoon die geen vrijmetselaar is) kan gratis meevolgen.

Het oorspronkelijke initiatief voor de coronamarathon kwam van de studentenverenigingen Wetenschappelijke kring en Biotecho. Samen met de Farmaceutische Kring gaan ze de collegereeks promoten om zoveel mogelijk studenten deze te laten volgen.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More