“Vrouwen hebben veel wildere fantasieën dan mannen”

Tot die conclusie kwam een kunstenaarscollectief, na bijna 300 dames en heren geïnterviewd te hebben.

Stichting Nieuwe Helden deed een grootschalig onderzoek naar pikante fantasieën. Hun bevindingen zullen later verwerkt worden in een voorstelling die ‘Yes, Please!’ zal heten, maar ook in een boek.

Met een geluidsdichte caravan trokken ze naar bejaardentehuizen, eroticabeurzen, huishoudbeurzen en festivals, om daar bereidwilligen te interviewen in die caravan.

Op die manier kwamen ze erachter, dat er negen categorieën fantasieën bestaan. Ze ontdekten ook dat er niet echt grote verschillen zijn tussen jongeren en ouderen, maar wel tussen mannen en vrouwen.

Mannen zouden vaker fetisjes hebben, maar vrouwen hebben meer fantasieën in het algemeen en die zijn ook veel wilder en extremer.

De negen verschillende types zijn:

1. Het met meerdere partners tegelijk doen, van trio tot heus orgie.

2. Macht, van handboeien tot SM voor gevorderden.

3. Avontuur en afwisseling. Dit kan inhouden: fantaseren het te doen op een ongewone plek, een nieuw standje, er een nieuw speeltje bijhalen tot zelfs een nieuwe partner.

4. Verboden dingen, zoals exhibitionisme waar dit niet toegelaten is.

5. Vreemdgaan.

6. Pure passie, de emotionele kant van het liefdesspel.

7. Hetero’s die fantaseren over intimiteiten met hetzelfde geslacht, of homo’s/ lesbiennes die erover fantaseren het met het andere geslacht te doen.

8. Herinneringen: fantaseren over eerdere eigen ervaringen, maar ook over scènes die je hebt gelezen in een boek of gezien op tv.

9. Fetisjes.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More